Message Bridge to Cluster

November 30 0
Advertisement
Hey guys,
I'm trying to configure a message bridge to a cluster of servers. When configuring the destination portion of the bridge, I entered server 1 connection url and messages went to that one server. I shut the server down to see if the bridge would send messages to any of the other servers and it didn't.
So in the destination bridge connection url I entered all the addresses of the servers in the cluster and got the following error when restarting the JMS server:
<Feb 22, 2010 2:00:09 PM EST> <Warning> <Connector> <BEA-190032> << eis/jms/WLSC
onnectionFactoryJNDIXA > ResourceAllocationException thrown by resource adapter
on call to ManagedConnectionFactory.createManagedConnection(): "javax.resource.R
esourceException: ConnectionFactory: failed to get initial context (InitialConte
xtFactory =weblogic.jndi.WLInitialContextFactory, url = t3://localhost:9015,t3:/
/localhost:9016,t3://localhost:9017, user name = null) ">
Do I need a separate bridge for each server or how would I configure the bridge to randomly pick a server to send message to?
In the cluster there is a distributed queue module targeted to all the machines in the cluster.
Thanks for viewing and any helpful replies
Advertisement
Changed the connection url to the cluster url address fixed problem :)
But its still not working :(
Think the problem now is my cluster jms server. It's currently targeted to my first server in the cluster, which is the one I'm shutting down. In the articles I've read supposely the jms sever will move to another server within the cluster?
Help!
Thanks
Message Bridge to Cluster

Hey guys, I'm trying to configure a message bridge to a cluster of servers. When configuring the destination portion of the bridge, I entered server 1 connection url and messages went to that one server. I shut the server down to see if the bridge wo

Messaging Bridge and cluster problem

I am trying to setup the Messaging Bridge between MQ and WLS. Originally, we were going to use the Foreign JMS setup but the loss of transactionality was an issue (QManager cannot be assumed to be on the same box as our cluster). So we moved to the M

Weblogic Message Bridge Producing Duplicate JMS Messages

We have a message bridge that we use to integrate with TIBCO. The message bridge is deployed on a WL cluster. We see duplicate JMS messages produced by the bridge when it is deployed on the cluster. We don't see this behavior when only one ManagedSer

Message Bridge Destination points to old IP, after failover with HA pair

Hi Weblogic Version in use is 7.0sp7 We have this Messaging Bridge configured, between two instances of Weblogic server (Each weblogic server exists on Different Weblogic domains) Both the weblogic servers run on the same machine. So we have configur

Messaging Bridge & Managed Server

          Hi,           I am trying to use the messaging bridge in a cluster           (WLS61SP3 with CR081404_61sp3.jar + CR081511_61sp3.jar),           but I am getting the following error on startup of one           of my managed servers (error at

Targeting a message bridge in 10.0

I have created a JMS message bridge in version 10.0 that is bridging a topic and a queue (topic-->queue). I'm running in a cluster and I want to make sure that the bridge is always running. The documentation implies that you can target a bridge to a

Messaging Bridge/Resource adapter problem on Solaris?

          Has anyone successfully used the supplied resource adapter and messaging bridge           on Solaris? We seem to have problems getting the resource adapter to be bound           properly. After creating a connector through the admin console

Problem with Message Bridge

Hi friends,           I've a strange problem. I've posted a problem on another newsgroup concerning remote lookup as you can see below.           I'm working on WLS8.1sp2. 2 clusters (front-end with webapps and back-end with ejbs with a firewall with

JMS Messaging Bridge Problems with WLS 8.1 sp2

          Thank you in advance for your help.           I am trying to configure a JSM Messaging Bridge to connect an MQ Q to a Weblogic           Q. I have this working wonderfully in an environment without clustering but once           I try to dep

Message Bridge problems

Hi Tom,           Message Bridge is configured to transfer messages from AQ to DQ.           When the Message Bridge is deployed on Admin Server & Cluster, it works successfully. But, a closer look reveals that it's the instance deployed on the Admin

Message Bridge  error:Connection Factory

Hi           I am trying to build a Message Bridge accross two domains which are using the same version of Weblogic Server(8.1).           I am running into this error..           <Warning> <Connector> <BEA-190032> << Weblogic Mess

Message Bridge error "Received message with no URI property"

I have created a message bridge between two weblogic JMS servers on different domains.           Message bridge has source and destinations.           I have tested each ques seperately with MDB deployed on each server.           When i am putting me

Using Messaging  Bridge with Distributed Destinations

I'm having some problems using Distributed Destinations with the Messaging Bridge in WLS 7.0sp2. Our configuration consists of the following:           * WLS Server1:           * JMS Server1:           * inbound queue           * outbound queue      

When opening Bridge (CS6) I get the following message: "Bridge encountered a problem and is unable to read the cache. Please try purging the central cache in Cache Preferences to correct the situation" I tried and after selecting purge cache it does not a

When opening Bridge (CS6) I get the following message: "Bridge encountered a problem and is unable to read the cache. Please try purging the central cache in Cache Preferences to correct the situation" I tried and after selecting purge cache it

My bridge is not working normally and keep given me this message : bridge encountered a problem and is unable to read the cache . Please try purging the central cache in cache preferences to correct the situation

My bridge is not working normally and keep given me this message : bridge encountered a problem and is unable to read the cache . Please try purging the central cache in cache preferences to correct the situationAnd did you then actually purge the ca

When opening Bridge I get this message: Bridge encountered a problem and is unable to read the cache. Please try purging the central cache in the cache preferences to correct the situation. I have tried this and still get this message. when I delete image

When opening Bridge I get this message: Bridge encountered a problem and is unable to read the cash. Please try purging the central cache in the cache preferences to correct this problem. I did this and still get this same message.Also now when delet

Error occured in Messaging bridge in weblogic to MQ Series

Hi, I am trying to send the message from weblogic JMS to MQ Server Queue using Message Bridging. All the configuration has been done in both Weblogic and MQ Server. Once creating the bridge, i am getting the following error. <Feb 22, 2006 9:37:18 PM

Error occured in Message Bridging in Weblogic to MQ Server

Hi, I am trying to send the message from weblogic JMS to MQ Server Queue using Message Bridging. All the configuration has been done in both Weblogic and MQ Server. Once creating the bridge, i am getting the following error. <Feb 22, 2006 9:37:18 PM

Message Bridge between WLS 6.1 sp3 and MQSeries 5.2

          Hi,           I'm really struggling with getting the Message Bridge working with Weblogic 6.1           sp3 and MQSeries 5.2. Currently I have both installed on the same Windows 2000           machine. First I'll pose some questions that I

Messaging bridge with JBoss

Hi           I am trying to configure a messaging bridge between weblogic 8.1 sp4 and jboss-4.0.2 on my local machine.           I have the bridge working for the following configuration:           Adapter JNDI Name: eis.jms.WLSConnectionFactoryJNDIN